Room to Grow

Ένα γραφείο ή ένα conference room έχει να κάνει αποκλειστικά με την επιχειρηματικότητα - εξάλλου εκεί παίρνονται όλες οι μεγάλες αποφάσεις. Πρέπει να εμπνέει δημιουργικότητα, συνεργασία και δέσμευση. Η BoConcept Business μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μία σύνθεση κλειστών ή open γραφείων, meeting room, ή χώρων αναμονής και ξεκούρασης που να ενεργοποιούν τους συνδέσμους και να οδηγούν την επιχείρηση σας μπροστά.

Modulex— Billund, Δανία

Πρόκληση

Η κορυφαία εταιρεία στην ψηφιακή σήμανση, Modulex, χρειαζόταν μία αναβάθμιση στις εγκαταστάσεις της και πιο συγκεκριμένα στις αίθουσες συνεδριάσεων και στο χώρο του καθιστικού. Αναζητούσαν για μία μοναδική και μοντέρνα πρόταση - όμορφα διαμορφωμένους χώρους που θα ενισχύουν τη δημιουργικότητα και θα προάγουν τη συνεργασία.

Αποτέλεσμα

Το τραπέζι Torino δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τους επαγγελματίες πελάτες. Είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη και προσφέρει αρμονία, ακόμη κι όταν επεκταθεί, δημιουργώντας χώρο για συνεδριάσεις με μεγαλύτερα groups ατόμων. Σε συνδυασμό με την άνετη και κομψή καρέκλα Adelaide σε λευκό χρώμα, δημιουργούν ένα αρμονικό και συντονισμένο αποτέλεσμα, που είναι μεν εντυπωσιακό αλλά παράλληλα διατηρεί το επαγγελματικό ύφος. Ο καναπές Carmo και το τραπέζι σαλονιού Vera δημιουργούν μία χαλαρή ατμόσφαιρα στον ενιαίο χώρο καθιστικού.

Υπηρεσίες

Concept Creation & Identity

από έμπειρους designers

Interior & Exterior Design

με λεπτομερή 3D σχεδιασμό / CGI

Delivery & Assembly

με εξειδικευμένο προσωπικό

Commercial Photography

για ψηφιακή χρήση

After Sales Service

με 2-ετή εγγύηση και διαχρονική υποστήριξη

AbbVie Pharmaceutical— Νέο Ηράκλειο, Αθήνα

Πρόκληση

Το ζητούμενο ήταν να αναδειχνούν τα βιομηχανικά υλικά του κτιρίου και η δημιουργία ενός χώρου που θα συνδυάζει την εργασία με τη χαλάρωση προάγοντας τη συνεργασία του προσωπικού.

Αποτέλεσμα

A place with an emphasis on dark wood colors and intense pastel colors on fabrics and skins. The single space consists of small and larger work and relaxation areas with interchangeable tables, chairs and sofas. The unique partitions close 2 large meeting rooms and the single room is complemented by the coffee station area.


BMW Bavarian Motors— Κτοβίτσε, Πολωνία

Πρόκληση

Η BMW Bavarian Motors στο Κατοβίτσε είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο γνωστούς αντιπροσώπους της BMW στην περιοχή. Τα γραφεία τους είχαν πολύ περιορισμένο χώρο, και καθώς ήταν αδύνατο να επεκταθεί ο χώρος του κτιρίου, έπρεπε να ‘σκεφτούμε πιο έξυπνα’. Ήθελαν να αναβαθμίσουν την αίθουσα συνεδριάσεων, εξασφαλίζοντας αρκετό χώρο για 12 άτομα. Επιπλέον,επιθυμία τους ήταν να δημιουργηθεί μία αίθουσα για τους VIP πελάτες, και παράλληλα, να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους VIP πελάτες μία ιδιωτική αίθουσα αναμονής, για όση ώρα το αυτοκίνητό τους βρίσκεται για service.

Αποτέλεσμα

Είχαμε στη διάθεσή μας μόνο 20τμ για να χωρέσουμε όλες τις λειτουργίες. Επιλέξαμε το μεγάλο επεκτεινόμενο τραπέζι Ottawa ως τραπέζι συνεδριάσεων και το συνδυάσαμε με καρέκλες από την ίδια σειρά. Για τους VIP πελάτες, δημιουργήσαμε μία αίθουσα lounge με τον καναπέ Osaka και πολυθρόνες Veneto. Ο συνδυασμός φυσικών υλικών, όπως δέρμα και μαλλί δημιούργησε μία πολύ αποκλειστική και παράλληλα, ζεστή ατμόσφαιρα. Το λειτουργικό τραπέζι σαλονιού Chiva προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να εργαστούν στο laptop ενώ περιμένουν για το αυτοκίνητό τους.

Haspa— Αμβούργο, Γερμανία

Health Center, Rheinpraxen— Düsseldorf, Γερμανία

Πρόκληση

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν την επίσκεψη στο γιατρό αγχωτική. Το ιατρικό κέντρο Rheinpraxen ήθελε να κάνει την εμπειρία αυτή για τους ασθενείς πιο χαλαρωτική και ένας τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει αυτό ήταν με την εσωτερική διακόσμηση της αίθουσας αναμονής.

Αποτέλεσμα

Αφαιρώντας τα παλιά και σκούρα έπιπλα που έκαναν το χώρο μικρό και σκοτεινό, δημιουργήθηκε μία τελείως νέα ατμόσφαιρα. Τα μοντέρνα και φωτεινά έπιπλα δημιούργησαν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου και την ζεστασιά ενός σπιτιού. Τόσο οι ασθενείς όσο και οι εργαζόμενοι πείστηκαν από τη θετική επίδραση που είχαν οι αλλαγές της διακόσμησης στο περιβάλλον. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα περαιτέρω συνεργασίες και με άλλα κέντρα Rheinpraxen σε διάφορες τοποθεσίες.