Great Taste

Μια τέλεια εμπειρία δείπνου είναι περισσότερα από αυτό που σερβίρεται στο πιάτο. Η σωστή καρέκλα, τραπέζι και αξεσουάρ ,είναι όλα μέρος μια ολοκληρωμένης εμπειρίας δείπνου. Στη BoConcept Business αναγνωρίζουμε τη σημασία της απόλυτης ικανοποίησης των πελατών σας στο γευστικό τους ταξίδι αισθήσεων.

Εστιατόριο Brasseriet— Herning, Δανία

Πρόκληση

Η Brasseriet επιθυμούσε να δημιουργήσει μία νέα ατμόσφαιρα στο εστιατόριο. Ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι νέο με διαφορετική εικόνα. Το εστιατόριο χρειαζόταν μία αναβάθμιση ώστε να ταιριάζει με το φαγητό.

Αποτέλεσμα

Η BoConcept δημιούργησε μία πολύ ζεστή και κομψή ατμόσφαιρα, και ο ιδιοκτήτης της Brasseriet είναι σίγουρος ότι θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο μέλλον. Συνδυάζοντας το τραπέζι Torino, την καρέκλα Adelaide σε διάφορα σχήματα και μικρά διακοσμητικά, το εστιατόριο μετατράπηκε σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος.

Υπηρεσίες

Concept Creation & Identity

από έμπειρους designers

Interior & Exterior Design

με λεπτομερή 3D σχεδιασμό / CGI

Delivery & Assembly

με εξειδικευμένο προσωπικό

Commercial Photography

για ψηφιακή χρήση

After Sales Service

με 2-ετή εγγύηση και διαχρονική υποστήριξη

Barclaycard Arena— Αμβούργο, Γερμανία

Πρόκληση

Ο Uwe Frommhold, Διευθύνων Σύμβουλος του Barclaycard Arena εκφράζει τα παρακάτω: "Ως ένα μοντέρνο, καινοτόμο και πολυλειτουργικό στάδιο, είναι απόλυτα φυσικό που εμείς – από το Barclaycard Arena – προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας μία μοντέρνα, λειτουργική και ζεστή ατμόσφαιρα, όταν γευματίζουν στο εστιατόριο μας. Το εστιατόριο εντυπωσιάζει με το μοντέρνο, Σκανδιναβικό design, και αυτό αποτέλεσε σημαντικό πλεονέκτημα από την πρώτη κιόλας ημέρα."

Αποτέλεσμα

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νέα εμφάνιση, και η συνεργασία με την BoConcept, ήταν απλά εξαιρετική. Το νέο concept των Platinium Restaurants από την BoConcept μας προσέφεραν αυτό ακριβώς που είχαν υποσχεθεί, και οι ιδέες τους μετατράπηκαν σε πραγματικές λύσεις προς την τελειότητα. Το εστιατόριο έγινε ακόμα πιο δημοφιλές. Οι πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι με τη νέα εμφάνιση του εστιατορίου, και λαμβάνουμε πολλά θετικά σχόλια. Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στην BoConcept."


Hamburger HSV— Αμβούργο, Γερμανία

Πρόκληση

Η BoConcept κλήθηκε να σχεδιάσει μία αίθουσα lounge για όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, αλλά παράλληλα να είναι μοντέρνα. Η πρόκληση τότε για την BoConcept ήταν να πείσει τον πελάτη να προχωρήσει με αυτό που είχε στο μυαλό της: Να χρησιμοποιήσει λευκό δέρμα και μαύρο. Χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος για την BoConcept, και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Αποτέλεσμα

“Πρέπει να ομολογήσω, ότι διατηρούσα τις επιφυλάξεις μου για αυτό το project, για τη χρήση λευκών επίπλων σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά ο Ole Valsgaard έκανε εξαιρετική δουλειά, και ευχαριστούμε την BoConcept για το χώρο lounge που διαμόρφωσε για εμάς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρήκαμε έναν αποκλειστικό συνεργάτη, και ευελπιστούμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί για πολλά χρόνια” αναφέρει ο Carl Jachow, HSV Vorstand Vorsitzende.


Rotana Downtown Hotel— Μανάμα, Βασίλειο του Μπαχρέιν

Πρόκληση

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Μπαχρέιν, κοντά σε όλα τα εμπορικά κέντρα, τις μεγάλες εταιρείες και τράπεζες. Αποτελεί το ιδανικό μέρος διαμονής για επαγγελματικά ταξίδια και οικογενειακές διακοπές. Η αίθουσα υποδοχής έπρεπε να είναι φιλόξενη όσον αφορά τα χρώματα. Επιπλέον, έπρεπε να είναι πρακτική για να εξυπηρετεί διαφορετικούς τύπους πελατών και αποσκευών.

Αποτέλεσμα

Η αίθουσα υποδοχής έχει διαφορετικούς τύπους γωνιών, περιοχών και στηλών, γι' αυτό αποφασίσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε στο σχεδιασμό μας για το διαχωρισμό των διαφόρων ζωνών και χώρων lounge. Έτσι, μπορέσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των τύπων επισκεπτών. Χρησιμοποιήσαμε διάφορους τύπους καναπέδων και πολυθρόνων σε αυτές τις περιοχές για να δημιουργήσουμε ιδιωτικότητα. Δεν χρησιμοποιήσαμε διαχωριστικά ή μεγάλα αντικείμενα για να μην μπλοκάρουμε τις περιοχές. Για το κεντρικό σαλόνι δίπλα στον κεντρικό δρόμο, επιλέξαμε τον καναπέ Carlton σε δέρμα με ένα μαρμάρινο τραπέζι, δημιουργώντας ένα επιχειρηματικό / πολυτελές θέμα. Σε μία γωνιακή περιοχή, επιλέξαμε πολυθρόνες Fly σε μαύρο ύφασμα Prato και καναπέ Fargo σε δέρμα Estoril. Για το σαλόνι στην άλλη πλευρά της αίθουσας υποδοχής χρησιμοποιήσαμε τον καναπέ Carmo σε μαύρο δέρμα Estoril και ύφασμα Sazza, δημιουργώντας μία φιλόξενη / οικογενειακή αίθουσα καθιστικού σε συνδυασμό με σκαμπό Bermuda σε ύφασμα Rimini. Τέλος, για τη καφετέρια χρησιμοποιήσαμε πολυθρόνες Ogi σε δέρμα, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο της αίθουσας υποδοχής, χωρίς όμως να δείχνει 'πολύ φορτωμένη'. Όλα τα χρώματα / υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις.


Hotel Cosmos Insignia— Μπογκοτά, Κολομβία

Πρόκληση

Ο πελάτης και οι αρχιτέκτονες που είχαν αναλάβει το συγκεκριμένο έργο, αναζητούσαν ένα μοντέρνο στυλ και λειτουργικότητα για όλα τα δωμάτια. Οι αρχιτέκτονες αναζητούσαν υπέροχο design με δυνατότητες προσαρμογής. Ένα άλλο κριτήριο ήταν τα έπιπλα να είναι υψηλής ποιότητας με μεγάλη αντοχή.

Αποτέλεσμα

Η αίθουσα υποδοχής έχει διαφορετικούς τύπους γωνιών, περιοχών και στηλών, γι'Δημιουργήθηκε μία πρόταση διακόσμησης για διάφορα δωμάτια, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση σύμφωνα με το concept του ξενοδοχείου. Για να καλύψουμε την ανάγκη για μοντέρνο στυλ και παράλληλα να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο το διαθέσιμο χώρο, επιλέχθηκε ο καναπές-κρεβάτι Melo. Ο καναπές-κρεβάτι Melo και οι πολυθρόνες επιλέχθηκαν σε ύφασμα Sazza, καθώς είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά ύφασματα.'πολύ φορτωμένη'. Όλα τα χρώματα / υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις.

Beans Restaurant— Shatin, Hong Kong

Atomix Restaurant— New York, USA